Понеділок
13.05.2024
10:26
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"Вітаю Вас Гість
RSS
 
БібліоТека
Білоцерківського ВПУ
будівництва та сервісу
Головна Мій профіль Реєстрація ВихідВхід
»
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Жовтень » 13 » Свято
20:45
Свято

"Велике ім’я – Вітчизни захисник!"

14 жовтня наша держава відзначає День захисників та захисниць України. Наш спокій, мирне небо над головою, затишок вдома щодня оберігають тисячі людей. Наші воїни, захищаючи суверенітет і непорушність кордонів України, зміцнюють віру народу у стабільний, гармонійний розвиток країни, надихають на плідну працю і наповнюють серця почуттям гордості.

 

Це свято символізує любов і шану людей до захисників рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності нашої держави. Шана пам'яті загиблих героїв, які поклали життя за незалежність та суверенітет своєї країни. Вони завжди залишаться прикладом жертовності та любові до України.Особливо актуальним це свято стало за часів військового конфлікту з РФ, коли наші бійці щодня ризикують життям на сході. З початком сучасної російсько-української війни майже чотириста тисяч українців взяли зброю до рук у лавах Збройних Сил, Національної гвардії, правоохоронних органів і добровольчих формувань, щоб зупинити агресію Російської Федерації та відстояти незалежність України.

З нагоди цього свята в бібліотеці училища оформлена виставка-панорама "Велике ім’я – Вітчизни захисник!", на якій представлені книжки про російсько-українську війну, про мужність, героїзм та відданість українських солдатів, бійців, всіх тих, хто став на захист нашої батьківщини на сході України. За кожною історією у книгах - справжній герой, який самовіддано любить і служить своїй батьківщині, своєму народу. Частина виставки-панорами присвячена випускникам училища - учасникам АТО/ООС. 

Першими ознайомилися з виставкою-панорамою викладачі загальноосвітніх предметів під час засідання методичної комісії.

    

  

  

Переглядів: 123 | Додав: titovalla | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Календар
«  Жовтень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz

  • Пошук