Субота
11.05.2024
10:21
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"Вітаю Вас Гість
RSS
 
БібліоТека
Білоцерківського ВПУ
будівництва та сервісу
Головна Мій профіль Реєстрація ВихідВхід
»
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 28 » Бібліотечний тиждень
11:00
Бібліотечний тиждень

28 вересня 2017 року в рамках бібліотечного тижня завідуюча бібліотеки Титова А.В. запросила присутніх у актовому залі учнів та колег вирушити у віртуальну подорож за допомогою книги «Таємничі місця сили України». Це видання знайомить читачів із найрізноманітнішими місцями сили, їхніми унікальними можливостями й особливостями їхнього можливого впливу на життя і долю люди­ни.

Мандрівка розпочилася з місця, яке варто відвідати всім, хто не лише бажає бути здоровим душею і тілом, а й праг­не саморозвитку та особистої духовної еволю­ції. Йдеться про лабіринт критського типу, розташований у Бердянському районі Запорізької області, за два кілометри від села Миколаївка на правому березі ріки Берда.

Наступний пункт нашої подорожі – село Стайки, Київської області, біля якого є чудове озерце.

Колись тут був кар’єр. Згодом із-під землі почало бити джерельце, що виносило на поверхню частинки бла­китної глини. Так з'явилося невелике озеро з намивами блакитної глини.

Одним із місць сили, яке несе крізь століття енергію любові сво­їх творців є яблуневий сад, розташований у місті Кролевець Сумської області (вулиця Ан­дріївська, 71). І хоча в цьому саду зростає одне-єдине дерево, але воно – справжнє диво.

Зараз неможливо сказати, що змусило звичайну яблу­ню розростатися подібно до ягідних кущів: чи то примхи при­роди, особливі енергетичні точки земної поверхні, де посаджено це дерево, чи то сила любові власне садівника, і вона живить диво-яблуню вже по­над двісті років. Чудо-дереву ботаніки дали назву «яблуня-колонія».

Останнім часом часто говорять про те, що народжуваність у нашій країні зменшується, а в багатьох сім’ях дедалі рідше звучить дитячий сміх.

Звичайно, є багато пояснень стосовно такої прикрої ста­тистики. І до рішення проблеми продовження роду в кожному конкретному випадку слід підходити індивідуально.

Але ж не забувайте, що на Землі, і в Україні також, є місця, куди можна піти й попросити бажане маля. Саме до одного з них проліг подальший маршрут віртуальної подорожі. Це - Рожена криниця, яка знаходиться в с. Бучак Черкаської області.

Кінцевою точкою віртуального туристичного маршруту стало гора Тотоха, що в 30км від міста Богуслав, біля села Медвин. Це місце сили називають ще «пупом Землі», тому що саме на вершині цієї гори поєднуються енергії всіх чотирьох стихій.

Перебуваючи на Тотосі, може виникнути відчуття, що ви ніби у просторі, відокремленому від усього світу, де вас залишають усі страхи і негаразди. У цьому місці очищується і душа, і тіло, і дух. Коли ж ви повернетеся додому, то зі здивуванням спостерігатимете, як почнуть налагоджуватися ваші справи практично в усіх сферах життя.

Багато інших розповідей про найдивовижніні куточки нашої країни, які по праву вважають місцями сили, адже вони справді дарують те, заради чого люди їх відвідують, ви знайдете у книзі "Таємничі місця сили України" (автори - Лідія Бренер, Катерина Соляник).

ФОТОЗВІТ

 

Переглядів: 273 | Додав: titovalla | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Друзі сайту
  • Офіційьний блог
  • uCoz Спільнота
  • FAQ по системі
  • База знань uCoz

  • Пошук